AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, düşmanların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, planların tutmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü krem sürmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında yüz kremi görmek onlara karşı zafer kazanacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir