AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kına yakmak

Kahve falında yüzüne kına yakmak

Kahve falında yüzüne kına yakmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kına yakmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yüzüne kına yakmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kına yakmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hacetinizin giderilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına kına yakmak insanların takdirine mazhar olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine yorulur.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalettir.

Kahve falında dudağa kına yakmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir