AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarına kına yakmak

Kahve falında parmaklarına kına yakmak

Kahve falında parmaklarına kına yakmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak güzel sözler işiteceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak çok büyük adımlar atacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında parmaklara kına yakmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa kına yakmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında parmağına kına yakmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir