AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına kına yakmak

Kahve falında parmağına kına yakmak

Kahve falında parmağına kına yakmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında parmağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak daha büyük adımlar atılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa kına yakmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına kına yakmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmaklara kına yakmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işarettir.

Kahve falında iki ele kına yakmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir