AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kına yakmak

Kahve falında yüze kına yakmak

Kahve falında yüze kına yakmak sıkıntının günden güne artacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze kına yakmak gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında yüze kına yakmak aile içindeki huzurun kaçacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne kına yakmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuda kına yakmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde kına yakmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında ellerine kına yakmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına yakmak istemek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa kına yakmak toparlanacağına, kendine geleceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir