AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kar görmek

Kahve falında yüzüne kar görmek

Kahve falında yüzüne kar görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, arkasından gıybet edeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini kullanmaya çalıştığınızı zannedebilirler.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında karla yüz yıkamak kazancının da garanti ve sabit olacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kar sürmek işin düzeltileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kar görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde kar olduğunu görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında karnından vurulmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir