AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karla yüz yıkamak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne kar sürmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne kar görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi karnındaki bebeği görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir