AnaSayfa / Genel / Kahve falında karla yüz yıkamak

Kahve falında karla yüz yıkamak

Kahve falında karla yüz yıkamak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, zarara gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında karla yüz yıkamak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karla el yıkamak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne kar sürmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne kar görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Kahve falında yüz yıkadığını görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir