AnaSayfa / Genel / Kahve falında karla yüzünü yıkamak

Kahve falında karla yüzünü yıkamak

Kahve falında karla yüzünü yıkamak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında karla yüz yıkamak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında karla el yıkamak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne kar görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne kar sürmek ekmeğinin verimli olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü yıkadığını görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir