AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kar olduğunu görmek

Kahve falında yerde kar olduğunu görmek

Kahve falında yerde kar olduğunu görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde kar olduğunu gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Kahve falında yerde beyaz kar görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında her yerde kar görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde kar olduğunu görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına inanılır.

Kahve falında her yerde kar olduğunu görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bahtın açılacağına işarettir.

Kahve falında yerde kar görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde korkmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir