AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kar sürmek

Kahve falında yüzüne kar sürmek

Kahve falında yüzüne kar sürmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kar sürmek gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne kar sürmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üstünde araba sürmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üzerinde araba sürmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yüze merhem sürmek konforundan da ödün vereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze allık sürmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir