AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından vurulmak

Kahve falında karnından vurulmak

Kahve falında karnından vurulmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, rahat rahat yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında karnından vurulduğunu görmek yuva kuracağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karnından vurulmak bilgi ile donanacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Kahve falında karnından silahla vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulur.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir