AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kahve sürmek

Kahve falında yüze kahve sürmek

Kahve falında yüze kahve sürmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında yüze kahve sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında yüze kahve sürmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balı yüze sürmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet eder.

Kahve falında yüze yağ sürmek dayanışma içinde kalacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze allık sürmek doğruluktan ayrılmayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Kahve falında yüze süt sürmek sermayesinin çoğalacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne krem sürmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüze pudra sürmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kişinin şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir