AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze merhem sürmek

Kahve falında yüze merhem sürmek

Kahve falında yüze merhem sürmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze merhem sürmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, içebileceğine delalettir.

Kahve falında yüze merhem sürmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine merhem sürmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze merhem sürmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında merhem sürmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kara merhem görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaraya merhem görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merhem görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir