AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne un sürmek

Kahve falında yüzüne un sürmek

Kahve falında yüzüne un sürmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne un sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Kahve falında yüzüne un sürmek zenginliğinin, konforunun artacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne un görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında yüze yumurta sürmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne limon sürmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Kahve falında yüze kil sürmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir