AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze bal sürmek

Kahve falında yüze bal sürmek

Kahve falında yüze bal sürmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yüze bal sürmek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında yüze bal sürmek Allah yolunda ilerleyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne bal sürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında balı yüze sürmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında balı yüzüne sürmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına bal sürmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında vucuduna bal sürmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek sevineceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağza bal sürmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir