AnaSayfa / Genel / Kahve falında balı yüze sürmek

Kahve falında balı yüze sürmek

Kahve falında balı yüze sürmek parasız günler geçireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, konfor içinde olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balı yüze sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Kahve falında yüze bal sürmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalettir.

Kahve falında balı yüze sürmek çok büyük zararlar edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında balı yüzüne sürmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne bal sürmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bal sürmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında saçına bal sürmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında saça bal sürmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir