AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne çamur görmek

Kahve falında yüzüne çamur görmek

Kahve falında yüzüne çamur görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, herkesin önünde olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne çamur gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Kahve falında çamurlu yüz görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çamuru yüzüne görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin karışacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne çamur görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze çamur sürmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında yüze çamur görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü çamurlu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir