AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne çamur sürmek

Kahve falında yüzüne çamur sürmek

Kahve falında yüzüne çamur sürmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, düşmanına galip geleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze çamur sürmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işarettir.

Kahve falında üstüne çamur sürmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça çamur sürmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında ağzına çamur sürmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine inanılır.

Kahve falında çamurda bisiklet sürmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir