AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru yüzüne sürmek

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze çamur sürmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda araba sürmek rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında saça çamur sürmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında eline çamur sürmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında çamurda bisiklet sürmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir