AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü çamurlu görmek

Kahve falında yüzü çamurlu görmek

Kahve falında yüzü çamurlu görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü çamurlu gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Kahve falında çamurlu yüz görmek ağzının tadının bozulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına inanılır.

Kahve falında yüze çamur sürmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü çamurlu görmek çevrenizden takdir görmeye, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü çamurlu görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze çamur görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde çamur görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir