AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru yüzüne görmek

Kahve falında çamuru yüzüne görmek

Kahve falında çamuru yüzüne görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamuru yüzüne gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalar, ilhamlar veya eşzamanlı olaylar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yüze çamur görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu yüz görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret eder.

Kahve falında çamuru yüzüne görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze çamur sürmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü çamurlu görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü çamurlu görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir