AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze çamur sürmek

Kahve falında yüze çamur sürmek

Kahve falında yüze çamur sürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, manevi mutluluğu tadacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze çamur sürmek gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında yüze çamur sürmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine çamur sürmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne çamur sürmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet eder.

Kahve falında çamurda araba sürmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saça çamur sürmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir