AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze çamur görmek

Kahve falında yüze çamur görmek

Kahve falında yüze çamur görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, rahat bir döneme gireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze çamur gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler veya farklı yerlere ziyaretler esnasında aşk hayatınızı renklendirebilecek bazı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu yüz görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzü çamurlu görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde çamur görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne çamur görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet eder.

Kahve falında yüze çamur sürmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamuru yüzüne görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir