AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yüz görmek

Kahve falında çamurlu yüz görmek

Kahve falında çamurlu yüz görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, tüm dileklerin tutacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu yüz gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzünde çamur görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yüz görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çamuru yüzüne görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Kahve falında yüze çamur sürmek verimliliğinin de artacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze çamur görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü çamurlu görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir