AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak mutluluğunun artacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kazancın sürekli artacağına, patron koltuğunda oturacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Kahve falında yüze ağda yapmak lüks, konfor içinde olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, başarılarının tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze ağda yaptırmak büyük kazançlar elde edileceğine, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ağda yapmak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kollarına ağda yapmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir