AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ortaklı işlere girileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Kahve falında bir erkeğe ağda yapmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak zahmete düşeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin ağda yaptığını görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe ağda yapmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Kahve falında ağda yapanı görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına ağda yapmak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ağda yaptığını görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna ağda yapmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir