AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze ağda yapmak

Kahve falında yüze ağda yapmak

Kahve falında yüze ağda yapmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze ağda yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze ağda yapmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında yüze ağda yaptırmak verdiği sözleri tutacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak büyük bir yenilgi alacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarına ağda yapmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sir ağda yapmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işarettir.

Kahve falında başka birine ağda yapmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir