AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü ağda yapmak

Kahve falında yüzünü ağda yapmak

Kahve falında yüzünü ağda yapmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, de rahatının yerine geleceğine, günahların da affolacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında yüze ağda yapmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, öz güven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yüze ağda yaptırmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak elindekileri de yitireceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe ağda yapmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sir ağda yapmak geriye doğru gideceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir