AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze ağda yaptırmak

Kahve falında yüze ağda yaptırmak

Kahve falında yüze ağda yaptırmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, bunalıma düşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze ağda yaptırmak gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Kahve falında yüze ağda yapmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalettir.

Kahve falında yüze ağda yaptırmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne ağda yaptırmak moralin bozulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağda yemek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağdayla bıyık almak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağdayla bacak almak kazancının her geçen gün artacağına, emeğinden hayır göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir