AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ağda yapmak

Kahve falında birine ağda yapmak

Kahve falında birine ağda yapmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ağda yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında başka birine ağda yapmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak kendisi ile gururlanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına inanılır.

Kahve falında özel bölgeye ağda yapmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sir ağda yapmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kollarına ağda yapmak işinde çok büyük bereket göreceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kendine ağda yapmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze ağda yapmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir