AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarına ağda yapmak

Kahve falında kollarına ağda yapmak

Kahve falında kollarına ağda yapmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarına ağda yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında koluna ağda yapmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarına ağda yapmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Kahve falında yüze ağda yapmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında özel bölgeye ağda yapmak sıkıntıların büyüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başka birine ağda yapmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağına ağda yapmak bol şanslı bir döneme girileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir