AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, evlatlarının hayırlı olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak uykusuz geceler yaşayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak yeni bir hayata adım atılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işarettir.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak yüklü miktarda kazanç getireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak sevinçli ve güzel bir haber almaya, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir