AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüzünden öpmek

Kahve falında birini yüzünden öpmek

Kahve falında birini yüzünden öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı çekeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yüzünden öpmek gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Kahve falında birini yüzünden öpmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Kahve falında para yüzünden kavga etmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden yaralanmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir