AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, güzel haberler alınacağına, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünden kıl koparmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini yüzünden öpmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir