AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden tüy koparmak

Kahve falında yüzünden tüy koparmak

Kahve falında yüzünden tüy koparmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden kıl çekmek bir uzmana başvurulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, her geçen gün başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir