AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden kir çıkarmak

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, zor bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak azap çektiğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzünden maske çıkarmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünden iğne olmak ticaretin önünün açılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak karamsarlığa düşeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünden yaralanmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir