AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden irin aktığını gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına delalettir.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak hayallerine ulaşacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir