AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden irin çıkarmak

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Kahve falında yüzünden irin çıkarmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek zor ve kötü günler geçireceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak başına uğursuz olayların geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında yüzünden maske çıkarmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında para yüzünden tartışmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında para yüzünden kavga etmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yüzünden öpmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir