AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi yüzünden ağlamak

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, sevdiği birine hediye alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para yüzünden kavga etmek konuşmaz olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir