AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde yanık izi görmek

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında yanık izleri görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek borca batacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde iz görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde izler görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir