AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tırnak izi gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak izi görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde iz görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir