AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sürekli yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş izi görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek evini ve ailesini unutacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir