AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde izler görmek

Kahve falında yüzünde izler görmek

Kahve falında yüzünde izler görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, her daim temkinli olacağına, büyük başarılara imza atacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde izler gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde izler görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde iz görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek kurtuluşu yakalayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek ayak izi görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir