AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık izleri görmek

Kahve falında yanık izleri görmek

Kahve falında yanık izleri görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, yeni iş kollarına girileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık izleri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık izleri görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında izmire gitmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında fare izi görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında izmirue gittiğini görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iz sürmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir