AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde iz görmek

Kahve falında yüzünde iz görmek

Kahve falında yüzünde iz görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, borçlarının azalacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde iz gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde iz görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde izler görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir