AnaSayfa / Genel / Kahve falında vucudunda yanık izi görmek

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında vucudunda yanık izi gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Kahve falında yanık izleri görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek izi görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el izi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç izi görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında izne ayrılmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir