AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü lekeli görmek

Kahve falında yüzünü lekeli görmek

Kahve falında yüzünü lekeli görmek başka kimselere de yardım edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü lekeli gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yüz lekesi görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek kazancının çok daha fazla olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir