AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü lekeli görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli yüz görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir