AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, dualarının karşılığını alacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, başarı için fırsatların artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek kazancında artış olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek mutluluğa ve neşeye, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir